Hírek

Adományprogramunk által támogatott szervezetek negyedéves sorrendje - 2022.

Tavaly indítottuk útjára adományprogramramunkat, amely azóta már a második ciklusát éli. Nagy öröm számunkra, hogy a ti segítségetekkel másoknak is segíthetünk. Íme a 2. ciklus első negyedévének sorrendje.

NŐTT AZ ADOMÁNYOZÁSI KEDV

Szerencsére egyre több segíteni vágyó vásárló van körülöttünk, akik önzetlenül támogatják a WhiskyNet Adományprogramjában megjelölt három szervezetet.

Jelenleg a következő szervezeteket lehet támogatni:

Igazgyöngy Alapítvány

Rex Kutyaotthon Alapítvány

Budapest Bike Maffia

(A szervezetekről ebben a cikkünkben részletesen is írtunk

 

AZ ELSŐ NEGYEDÉV SORRENDJE:

(elől a legtöbb adományt gyűjtött alapítvány)

WhiskyNet Adományprogram 2. ciklus, első negyedév (2022 március 1 - május 31.)

1.

Igazgyöngy Alapítvány

2.

Rex Kutyaotthon Alapítvány

3.

Budapest Bike Maffia

Az alapítványok számára az első negyedévben beérkezett adományokat átutaltuk.

A fenti szervezetek számára 2022. augusztus 31-ig lehet még adományozni. Azt követően kisorsoljuk a WhiskyNet Adományprogramjának nyerteseit.

 

ADOMÁNYODDAL NYERHETSZ IS!

(Arról, hogy adományoddal mit és hogyan nyerhetsz, ebből a cikkünkből részletesen is tájékozódhatsz

A fenti sorrendből látszik, hogy eddig a legtöbben az Igazgyöngy Alapítvány számára adományoztak. Minél többet és többször adományozol, annál nagyobb esélyed lehet az általunk felajánlott díj elnyerésére, hiszen a sorsoláson való részvétel mértéke (gyakoriság és összeg alapján) adományoddal lesz egyenesen arányos.

Így adományozhatsz

Ha rendelési folyamatod végén úgy érzed, hogy kicsit te is hozzájárulnál, hogy jobb legyen a Világ, válaszd ki az általad támogatni kívánt alapítványt, majd a támogatás metódusát, ami a következő lehet:

1.     A fizetendő összeg felkerekítése

2.     Egyedi adományösszeg megadása

Az adomány a WhiskyNet számlájára érkezik, az alapítványnak vagy egyesületnek nevesítve, ahonnan mi negyedévente utaljuk tovább egy összegben a beérkezett támogatásokat. A támogató személy minden egyes adományáról a termék számlájától független pénzügyi bizonylatot kap.

Bízunk benne, hogy minél több vásárlónkat megszólítja adományprogramunk, és továbbra is együtt tehetünk egy jobb Világért!

Köszönjük!

A WhiskyNet csapata