Hírek

Adományoddal nyerhetsz is!

Adományprogramunkat úgy alakítottuk ki, hogy értékes palackozásokat is nyerhetsz vele!

Minden féléves ciklus végén felajánlunk 1-1 érdekesebb, limitált palackozást a legtöbbet (legnagyobb összeget) adományozónak mindhárom szervezet tekintetében külön-külön is.

Adományozz egy nemes ügyért és nyerj értékes italokat!

Ezekkel a minőségi italokkal ösztönözzük az adományozó kedvet:

 

Az első féléves ciklus végén (2022. február 28.) egy Arran 2006 Tokaji Cask Finish Batch 4. (0,7 l, 46%) palackozás lesz a jutalma annak, aki a legnagyobb összegben adakozott valamelyik szervezet számára. 

Ez a 10 éves limitált skót single malt palackozás már évek óta nem érhető el kereskedelmi forgalomban és ez az első WhiskyNetes Tokaji finishelésű palackozás! További érdekesség, hogy ehhez a különleges palackozáshoz mi szelektáltuk és küldtük ki az Arran lepárló számára a hordót.

 

Indul a jótékonysági licit!

Megmutatjuk, hogy egyes alapítványok esetében 2022. január 10-én hogy áll az egy fő által felajánlott legmagasabb összeg.
 

- Árvácska Állatvédő Egyesület: 8 000 Ft

- Robert Burns Alapítvány: 100 000 Ft

- RomaVersitas Alapítvány: 13 355 Ft

 

Albert Schweitzer fogalmazta meg talán legjobban, milyen felemelő érzés is segíteni másokon:

“Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”

 

Ez egy jótékonysági „licit”, ahol természetesen, csak a legtöbbet adományozó viheti haza az általunk felajánlott italritkaságot, de mindenki nyer: a szervezetek a nagylelkű felajánlásokkal és minden adományozó azzal a felemelő érzéssel, hogy önzetlenül segített a rászorulókon.

Továbbá mindhárom alapítvány támogatói között kisorsolunk 1-1 értékesebb ajándékot ugyanezen ciklus végén:

RomaVersitas Alapítvány: 1 palack Glenfarclas Private Cask 2008 WhiskyNet Edition (0,7l, 50,2%) és 1 palack Glenfarclas 185th Anniversary Edition (0,7l, 46%) együtt

Robert Burns Alapítvány: Egy karton (6 db) Benromach 10 éves (0,7l, 43%) skót single malt whisky

Árvácska Állatvédő Egyesület: 1 db Big Peat óriáspalack (4,5l, 46%) skót blended malt whisky

Minél többet és többször adományozol, annál nagyobb esélyed lesz az általunk felajánlott díj elnyerésére, hiszen a sorsoláson való részvétel mértéke (gyakoriság és összeg alapján) adományoddal lesz egyenesen arányos.

További részletek a WhiskyNet Adomány Programjáról

 

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.