Hírek

A Whisky Show kedvencei

A Whisky Show sikerén felbuzdulva Akciót indítottunk a rendezvény legnépszerűbb italaiból. Nézd át a listát és válogass kedvedre.

Jó volt látni és átélni, hogy a Whisky Show-n egyre több érdeklődő és értő whiskyrajongó kereste fel a standokat. Nem csoda, hogy a „WhiskyNet-terem” volt az egyik „epicentrum”. Külföldi partnereinktől is azt a visszajelzést kaptuk, hogy az egyik legérdeklődőbb közönség Budapesten van, s ez már így van évek óta.

Örülünk, ha ti is úgy érzitek, hogy mind szervezésben, mind pedig kínálatban megelégedésetekre volt a VII. Whisky Show.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nektek köszönhetően, sok érdeklődés és sok kérdés érkezett termékeink iránt, ezért úgy gondoltuk, hogy a „Whisky Show kedvencei” címen olyan AKCIÓT  indítunk, amelyben azon párlatok szerepelnek, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendtek a nemzetközi párlatmustrán.

A japán standnál sokszor „kígyózott” a sor, így első helyen a japánok egyik remekművét, a Nikka Blended whiskyt kínáljuk akciósan. Az Arran termékeiért is valósággal rajongtak a látogatók, így a Lochranza Reserve kiadása sem maradhat ki a „szórásból”.

A Lost Distillery megkapó története, no és persze ízletes termékei szintén elvarázsolták az érdeklődőket: közülük a Dalaruan blended malt komplex whiskyt tettük be az akcióba.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tomatin standon szinte mindenkinek feltűnt az igen figyelemfelkeltő piros csizmás felföldi szarvasmarha, amely a highland-i márka egyik védjegye. Tőlük a Tomatin 18 éves lett a nagy kedvenc.

A WhiskyNet standon sosem volt „üresjárat”, de azért a WhiskyNet-es lányok becsülettel állták a sarat. Érdeklődéseteket értékelve a következő termékek kerültek be az akcióba: Benromach 10 éves, West Cork 10 éves single malt, Akashi blended whisky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A whiskyken kívül más prémium párlatok is rivaldafénybe kerültek a Whisky Show-n. Nagy kedvenc lett az armagnac, a cognac és a calvados is, nem is beszélve a Diplomático rummárkáról, amely képviselői Venezuelából tették tiszteletüket a rendezvényen.

A Ginteremben is nagy volt a sürgés-forgás, a jégkockákra két napig folyt a finom gin és a prémium tonik. A ginrajongók a Christian Drouin gint és a Gin Mare-t vásárolhatják most meg akciósan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nézzétek át ajánlatainkat, és ha a Whisky Show-n a bőség zavarában nem volt lehetőségetek megismerkedni valamelyik nemes nedűvel, vagy annyira ízlett, hogy szívesen vásárolnátok belőle egy-egy palackkal, most akciós kínálatunkat látva, jutányos áron megtehetitek.

Slainte!

Teljes akciós kínálatunkat itt éred el!