Skót whisky | Blog

A TOMATIN KEZDEMÉNYEZÉSE: A VILÁG ELSŐ VIRTUÁLIS WHISKY FESZTIVÁLJA

A Tomatin lepárló áprilisban rendezi meg a világ első virtuális whisky fesztiválját, a Lockdown Whisky Festivalt. Érdekessége, hogy kizárólag online zajlik majd. Vegyél részt Te is e nem mindennapi rendezvényen!

A rendezvény fontos „találkozópont” lesz a nagyközönség és a whiskyipar számos meghatározó márkája számára.

A fesztivál élő közvetítéssel zajlik majd a Tomatin saját YouTube-csatornáján, április 4-én helyi idő szerint 14-17 óráig. E különleges whisky fesztiválon több nemzetközi gyártó márkanagykövete találkozik a virtuális térben, akik kapcsolatba lépnek a nagyközönséggel. A Tomatin több vezető whiskymárkának ad otthont a virtuális rendezvényen. Az élő közvetítésben megjelenő márkák közé tartozik az Adelphi, Arran, BenRiach, Cù Bòcan, GlenAllachie, Glencadam, Glen Moray, Kilkerran, Kilchoman, Paul John, Tomintoul és természetesen a Tomatin.

Scott Adamson, a Tomatin márkanagykövete az eseménnyel kapcsolatban kijelentette: „A Lockdown Whisky Festival nagy előnye, hogy virtuális, ily módon hozzuk össze a közösséget, így a résztvevők sokat láthatnak, tanulhatnak a whiskyipar patinás képviselőitől, anélkül, hogy elhagynák a biztonságot nyújtó otthonaikat, hisz a biztonság még sosem volt olyan fontos, mint most. Izgalmas az első virtuális whisky fesztivál házigazdájának lenni, és hálásak vagyunk azoknak a lepárlóknak, akik úgy döntöttek, hogy részt vesznek és támogatják ezt a kezdeményezést. Arra biztatjuk a résztvevőket, hogy használják az alábbi hashteget a közösségi oldalaikon: #LockdownWhiskyFestival”


Kapcsolódjatok Ti is az első virtuális Whisky Fesztiválhoz! Biztosan nagy élmény lesz!

Itt tudsz csatlakozni a rendezvényhez.