Hírek

A július egyet jelent a nyárral – fantasztikus italok havi ajánlatunkban

Nemcsak az időjárás tett rá egy lapáttal a kánikulára, de mi is emeljük a tétet júliusban.

Havi ajánlatunk továbbra is a mixelést, koktélkészítést és a nyári italokat helyezi előtérbe. Ehhez könnyed likőrök, kiváló ginek és rengeteg tonik, illetve soft drink áll rendelkezésetekre akciós áron. A nehezebb párlatok kedvelői sem maradnak magukra, hiszen júliusban is rengeteg whisky lesz terítéken.

 

JÚLIUSI AKCIÓS KÍNÁLATUNKAT  ITT ÉRED EL

A hónap első jelentős eseménye a július 4-i Zöld Hétfő lesz, amikor szokás szerint ingyen megy a csomagod 7.500 Ft feletti vásárlás esetén. Szintén aznap villámakciót is tartunk: az amerikai whiskey lesz fókuszban, hiszen az USA talán legnagyobb ünnepe, a Függetlenség Napja is idén épp hétfőre esik.

A hónap első hetében a rumok szerelmeseié lesz a főszerep: a július 9-i World Rum Dayhez köthető egyhetes akciónkban nem kevesebb, mint 28 rum kap majd helyet. Ha valakit a havi akciós kínálatunkban szereplő rumok nem mozgatnak meg, itt bátran szemezgethet.

Július másik jelentős eseménye a 150. The Open Championship golftorna, a világ legpatinásabb ilyen eseménye. A torna egyik fő támogatója a Loch Lomond, ennek megfelelően minden évben limitált kiadásokkal készülnek. Ezek a mi kínálatunkban is elérhetőek lesznek!

Érdemes lesz júliusban is velünk tartani!

JÚLIUSI AKCIÓS KÍNÁLATUNKAT  ITT ÉRED EL!
 

Július havi Akciónk 2022. június 29-től július 26-ig vagy a készlet erejéig érvényes webáruházunkban és szaküzleteinkben egyaránt.

 

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.