Hírek

15 éves a WhiskyNet – kedvezmények, kóstolók, meglepetések

Ismét újabb mérföldkőhöz érkezett a WhiskyNet, 15 évesek lettünk: ennek apropóján számtalan kedvezménnyel, kóstolókkal és meglepetésekkel várunk. Koccints velünk!

Hihetetlen, de már 15 éve dolgozunk lelkesen minden nap azért, hogy a minőségi italok piacán Magyarországon is erős és jó közösség formálódjon, ami értékes tapasztalatot és hasznos tudást közvetít a közösség tagjai számára.

Immár 15 éve, hogy a WhiskyNet megkerülhetetlen szereplője a hazai prémium italok piacának. Szeretünk létrehozni klassz dolgokat, támogatni hasznos ügyeket, figyelni egymásra, és a körülöttünk zajló világra. (Ezt tükrözi a WhiskyNet Adományprogramunk is, amire büszkék vagyunk.)

Most azonban az ünneplésé a főszerep, így a következő időszakban minden fronton találkozhattok születésnapi kedvezményeinkkel, kóstolóinkkal és egyéb meglepetéseinkkel.

Mivel a tizenöt egy szép szám, így szeretnénk még emlékezetesebbé tenni ezt a születésnapot, ezért az ünnepet „megfejeltük” az első Rum Show-val is, ahol nemcsak a rumok szerelmesei járhatnak jól, hanem a whiskykedvelők is, hiszen a WhiskyNet standján sok izgalmas és limitált tételt kóstolhattok szeptember 3-án. De ne szaladjunk annyira előre, nézzük, hogy mikor, mi vár rátok a születésnapi aktivitásunk keretében.

 

WHISKYNET.HU WEBÁRUHÁZ

2022. augusztus 27.  - ingyenes szállítás 15.000 Ft fölött

Ha aznap 15.000 Ft fölött rendelsz, ingyen visszük ki a csomagod

 

2022. augusztus 22-28.

Születésnapi termékek - kedvezményesen
 

2022. augusztus 27. 

Meglepetés WhiskyNet palackozás bemutatkozása

  

ÜZLETEINK SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATAI

2022. augusztus 25-26-27.  - Dugómentes Napok

A GoodSpirit Shop Belvárosban és a GoodSpirit Shop Etelében a fenti 3 napon népszerű tételeket kóstolhattok a WhiskyNet klasszikus és népszerű márkái közül.
15. születésnapunk alkalmából minden betérő érdeklődőt meginvitálunk egy dram (2cl) italra. Továbbá minden elköltött 10.000 Ft után egy újabb dram kóstolót kínálunk. A kóstolómintákat egy előre összeállított sorból tudjátok kiválasztani.

 

2022. augusztus 23-26. - WhiskyNet C+C Bolt - Zsákbamacska

Aki a fenti napokon 15.000 Ft felett vásárol a C+C boltunkban, az zsákbamacskát húzhat a dobozból. A szerencsések többek között minipalackot, 7% egyszeri kedvezményt, páros belépőt a 2022. Whisky Show-ra és akár 0,7l-es Compass Box WhiskyNet kiadást is nyerhetnek.

 

2022. augusztus 23-27.  - Az elmúlt 15 év legnépszerűbb termékeit - kedvezménnyel

Mindhárom üzletünkben jelentős kedvezménnyel vásárolhattok az elmúlt 15 év még kapható, legnépszerűbb palackozásaiból néhányat.

 

GOODSPIRIT BAR

2022. augusztus 27-től szeptember 3-ig a GoodSpirit Bar nyitvatartási idejében a WhiskyNet születésnapi koktélja mellé 15%-os webshop kedvezménykupont adunk ajándékba, LIMITÁLT NAPI mennyiségben.

Meglepetés WhiskyNet palackozás bemutatkozása a GoodSpirit Barban

ÜNNEPELD VELÜNK A 15. SZÜLETÉSNAPUNKAT! Ezt ne hagyd ki, mert többet nem leszünk 15 évesek…

Mindenkori akciós kínálatunkat itt találod!

A változtatás jogát fenntartjuk!