Blog

13+1 termékértékelés tőletek – ezeket az italokat szerettétek leginkább mostanában

"Felséges ízvilág, a leírt paraméterek egyeznek. Nagyon örülök, hogy ráleltem erre az italra" – ezt és hasonló termékértékeléseket írtatok termékeinkről.

Ha te is rálelnél kedvenc italodra, italaidra, nézz szét bátran több ezer palackot számláló italportfóliónkban: tuti nem fogsz üres kézzel távozni.

Termékvélemények tőletek: Vegyes a körkép, hiszen az elmúlt időszakban véleményeztetek whiskyt, rumot, gint és alkoholmentes italt is. Volt, akinek annyira ízlett az általa választott ital, hogy az öt csillag nem is volt elegendő számára az értékelésnél, egyenesen hat csillaggal jutalmazta kedvenc italát.

 

Kilchoman Sanaig (0,7 l, 46%)

Összetéveszthetetlen Islay-füstösség, nagyon kellemes gyümölcsös ízvilággal! Kiváló választás volt! (Dávid)

 

Rum Canerock (0,7l, 40%)

Meglepett, nem vártam ezt a finom ízt. Barcelo Imperial után kóstoltam, ami szintén nagyon bejött. Finom, lágy ízekkel és a hosszú lecsengésének köszönhetően tovább lehet élvezni. Szerintem nagyon is megéri kóstolni. (Zsolt)

 

Caol Ila 12 éves (0,7 l, 43%)

Felséges ízvilág, a leírt paraméterek egyeznek. Nagyon örülök, hogy ráleltem erre az italra. (Zoltán)

 

Bobby's gin (0,7l, 42%)

Nagyon jó gin, én elsősorban gin-tonikban és koktélokban használom. Remek! (Zsigmond)

 

Kamiki (0,5 l, 48%)

Nem tudtam, mit várjak egy cédrus hordótól, de óriási meglepetés. Fás ízek, de más világ, mint egy klasszik tölgyfa érlelés. Ismét egy kiváló japán whisky, egyensúlyban az ízek, enyhe édes karakter (talán szilva, mint a leírásban), 6 csillag. (Lénárd)

 

Rum Plantation Isle of Fiji (0,7l, 40%)

Kellemes, kicsit édes, de nagyon üde, itatja magát. (Ádám)


 

Glencadam Reserva Andalucia (0,7l, 46%)

Illat: sherry, füge, dió, sárgabarack, csokoládé, maláta, néhány fűszer, piros bogyós gyümölcsök és vanília karamellával; Íz: összetett, barack, füge, mandula, mazsola, cukorka, őszibarack, némi fűszer és némi tölgy, a háttérben vanília és karamella. (Zoltán)

 

Teeling 13 éves Cask Finish Patricius Tokaj (2008 Sherry Hogshead) (0,7l, 57,3%)

Behízelgően selymes, bársonyos, édes íz. Az aszú hordó jól érződik. Én nagyon szeretem a hordóerősségű italokat, kellemesen melegíti végig a belsőmet! (Zsolt)

 

Ardnamurchan AD 07.21:05 Single Malt (0,7l, 46,8%)

Nagyon finom. Először egy bárban ajánlották nekem megkóstoltam és zseniális volt. Másnap az első dolgom volt megkeresni az üveget az interneten. A kedvenceim közé sorolom. (Botond)

 

Rum Plantation Pineapple Peated (0,7l, 40%)

Ez egy brutálisan jó cucc. Gyümölcsös, nagyon finom rumos-sütis. És tökéletes, ahogy a peated-vonal az alkohol "csípősségével" ellensúlyozza ezt az édességet, így egyáltalán nem lesz geil, sőt! Whisky és rum rajongóknak is nyugodtan ajánlom (Endre)

 

Loch Lomond Single Grain Peated (0,7l, 46%)

Ha szereted az igazán füstös whiskyt, akkor ezt imádni fogod. (Gusztáv)


 

Teeling Single Grain Díszdobozban (0,7 l, 46%)

Kellemesen édes, fűszeres, virágos, vajas, nagyon könnyed grain whiskey egy leheletnyi citrusos beütéssel. A színe és az illata is nagyon bejött. (István)

 

Redbreast Lustau Sherry Finish (0,7 l, 46%)

Zseniális whisky. Minden sherryhordós finisnél tartok tőle, hogy túl édes lesz és kezdi elveszteni a whiskykaraktert. Itt erről szó sincs, jó az egyensúly, összetett illat és ízek. Több, mint kiváló, nagy kedvenc lett. (Lénárd)

 

13+1

J.Gasco Prémium Cseresznyés tonic (0,2l)

Bejött nagyon. És szép lett tőle a G&T. (Zsolt)