Blog

10 ital a mindennapokra

Most bemutatunk 10 olyan italt, amelyek sok szempontból nagyon barátságosak. Könnyen fogyaszthatók, szerethető italok, és a minőség, valamint az ár kéz a kézben jár egymással.

Ardnamurchan AD 07.21:05 Single Malt (0,7l, 46,8%)

Az Ardnamurchan első single malt whiskyjének negyedik kiadása. Ez az enyhén füstös palackozás kitűnő választás a sinfle maltok kedvelői számára.

 

Glenfarclas 10 éves (0,7 l, 40%)

kedvezményes áron elérhető 2022. március 1-ig: 12290 Ft helyett 9800 Ft

A nagy klasszikus, amire mindig lehet számítani. Ízletes, könnyű, kellemes gyümölcsösség jellemzi a sherry édességével. Kiváló ár-érték arányú single malt.

Tomatin Legacy (0,7 l, 43%)

Egy belépő szintű, de mégis modern whisky, amivel érdemes közelebbről is megismerkedni.

 

King's Ginger Liqueur (0,5l, 29,9%)

kedvezményes áron elérhető 2022. március 1-ig: 8390 Ft helyett 7390 Ft

VII. Edward király számára alkotott melengető likőrkülönlegesség, amelyhez igencsak hozzátesz a gyömbér. A kezdeti édes hatásokat természetesen a gyömbér és a citrom fanyar aromái követik. Önmagában is fogyasztható, de legjobb talán long drinkekbe.

Tipp: King's Ginger Liqueur + jég+ szóda + citromlé ízlés szerint.
 

Osborne Pedro Ximenez Sherry (0,75 l, 17%)

Az Osborne Pedro Ximenez egy csodálatosan édes, telt bor a dél-spanyolországi Jerez tartományból. Gazdag és elegáns, mazsolával, keserűcsokival. Kell ennél több?

Rum Bacoo 11 éves (0,7l, 40%)

A Dominikai Közársaság „palackozva”.  Ez a rum kiváló 11 évig érlelődik tölgyfahordókban, így gazdag és telt jegyekkel rendelkezik: ideális önmagában vagy akár rumalapú koktélhoz.

WhiskyNet tipp: Próbáld ki egy kis gyömbérsörrel.

Rum Beach House White (0,7 l, 40%)

Mauritius fehér gyöngyszeme. A cukornád természetes íze nagyon szépen megjelenik, miközben a narancsvirág és bors játssza a főszerepet. A keverési felhasználáson túl jól lehűtve, önmagában is kiváló élvezetet nyújt, akár shotként fogyasztva.

Gin Langley’s London Dry (0,7l, 41,7%)

Az 1920 óta Londonban működő lepárló zászlóshajója; elsősorban longdrinkek, koktélok készítéséhez ajánljuk.

Tipp: Ha gin & tonikra vágysz, a palack hátsó címkéjén megtalálod a kifejezetten ehhez a ginhez ajánlott receptúrát.

 

Bellini SeiBellissimi (0,75l, 5,7%)

Egy érzéki ital, ami nagyon itatja magát. A piemonti Moscato habzóbort a Trentino Alto Adige őszibarackpüréjével ötvözték egy különleges új olasz projekt egyedi termékében.
 
 
 

Vermouth Mancino Chinato (0,5 l, 17,5%)

Egy világhírű bártender tapasztalatának summája ez a kifinomult vermouth-különlegesség. Ez kérem egy 21. századi, vérbeli vermouth.