Hírek

10 akciós ital októberi ajánlatainkból

Átböngészve több száz tételes őszi kínálatunkat, csemegéztünk és összegyűjtöttünk tíz olyan italt, amelyek nagyon finomak, és jó ár/érték aránnyal is rendelkeznek.

Az alábbi italok közül jó néhány személyes kedvenceink listáján is megtalálható.

Mindegyik akcióban 2023 október 30-ig.


Arran Cask Finish Range Sauternes (0,7L / 50%) 
Az Arran maltját a francia desszertbor, a Sauternes hordóiban utóérlelték. Gazdag mézes, mazsolás és sült jegyek lüktető ropogóssággal jelentkeznek benne, majd fűszeres és intenzív, sós ízekbe vált át. 


Koskenkorva Espresso (0,5L / 21%) 
Ez az Espresso likőr arabica kávéval készül, melytől egy igazán testes, intenzív ízvilágot kap (pörkölt kávé, étcsokoládé, karamell). Tökéletes egy Espresso martinihez!
 


Black Bull Kyloe (0,7L / 50%)
Egy valóban tiszta és élénk, egészen gazdag blend, amelyet tekintélyt parancsoló módon 50% alkoholtartalommal palackoztak.


Polugar N.4 - Honey & Allspice vodka (0,7L / 38,5%) 
A harmadik lepárlás előtt csípős paprikát, majd a nyírfaszénen való szűrés után mézet adnak ehhez a kellemes italhoz. Vodka, kicsit, vagy nem kicsit  - másképp.
 

Nginious! Blended gin (0,5L / 45%) 
Tizennyolcféle növényből készült gin, az nginious! alapkiadása, mely méltón képviseli a svájci minőséget.


Diplomatico Mantuano rum + Exclusiva rum mini (0,7L + 0,05L / 40%) 
Ebben a csomagban a Diplomático Mantuano mellett az idősebbik testvér minipalackos verziója is megtalálható. Szépen kiegészítik egymást.


Caorunn gin (0,7L / 41,8%) 
Kézműves, kis mennyiségben gyártott skót gin, tizenegyféle növénnyel ízesítve. Önmagában, G&T-hez vagy koktélokhoz zseniális választás.


Glen Scotia Campbeltown Harbour (0,7L / 40%) 
Belépő Campbeltownba - ha elhagynád a járt utat a járatlanért, ezúttal jól tennéd…


Teeling IPA Beer Cask (0,7L / 46%) 
A Teeling söröshordós kísérletezésének újabb darabja ismét a DOT Breweryvel közös együttműködésből született. A sörnek is van köze a jó ír whiskey-hez.


The Classic Range Sherry Cask Blended Malt New Edition BB&R (0,7L / 44,2%) 
Az angliai független palackozó "Classic Range" termékcsaládja négy különböző ízvilágú skót blended maltot vonultat fel: Islay tőzegességét, Speyside „kényeztetését”, Highland karakterességét és a sherryhordókban való érlelés gazdagságát. A termékcsalád minden egyes termékét a Berry Bros & Rudd, a brit korona hivatalos beszállítója keveri ki az általa felvásárolt hordókból.