Hírek

1 éves az Ardbeg Embassy: Ardbeg vásárláshoz Ardbeg-koktél ajándékba

1 éves az Ardbeg Embassy – Születésnapi kedvezmények. Szereted az Islay szigeteki füstös whiskyszörnyeket? Ha igen, ne hezitálj, hanem tegyél szert október 2-től 31-ig legalább egy 0,7l-es Ardbeg palackra, és vendégünk vagy egy Ardbeg-koktélra a GoodSpiri

Ardbeg füstös whisky Akció

Kétféle ember létezik a whiskyfogyasztók között. Egyik, amelyik szereti az Ardbeget, a másik, amelyik szeretni fogja! Ha Te a második csoporthoz tartozol, itt a kiváló alkalom, hogy rövid időn belül az első csoport táborát gyarapítsd.

Vágj bele, és ismerd meg a Ardbeg whiskyjeinek füstös, utánozhatatlan ízvilágát. Most duplán jól jársz. Mutatjuk, miért!

Aki 2020. október 2-től 31-ig bármilyen 0,7 l-es hivatalos Ardbeg palackozást vásárol boltjainkban (webáruház, GoodSpirit Shop, C+C Bolt), az 1 db Ardbeg-koktélt kap ajándékba, amelyet az exkluzív GoodSpirit bárunkban fogyaszthat el 2020. október 31-ig. (Mindehhez a vásárolt palack nyakán található kupont kell felmutatnod).

Légy nyitott az Ardbeg whiskykre!

Hivatalos ARDBEG palackozásaink többek között:

 

1 éves az Ardbeg Embassy – Születésnapi kedvezmények

Ünnepeld velünk az Ardbeg Embassy 1 éves születésnapját! 2020. október 2-án és 3-án dedikált Ardbeg koktélokkal és egyéb meglepetésekkel várunk a GoodSpirit Whisky & Cocktail Bárban! Október 2-3-án, két speciális Ardbeg koktélt kóstolhattok aznap (10% kedvezménnyel). Illetve az első 30 vendég Welcome koktélt is kap.

Kóstolósorok kedvezménnyel

Október 2-3-i hétvégén hármas és hatos kóstolósor is vár rátok szintén 10% kedvezménnyel, más meglepetésekkel (pl.: nyereményjáték) a bárban.

(A palackok nyakán található kupont október 2. és 31. között lehet beváltani).