Ön itt jár: > Kezdőlap > Szelfizz Big Peat-ben!

Szelfizz Big Peat-ben!

Készíts magadról szelfit Big Peat napszemüvegben, küldd el nekünk a fotót a jatek@whiskynet.hu e-mail címre, és nyerj!

 

Itt a tavasz, egyre többet süt a nap, ideje feltenni a napszemüveget. És ha már így teszel, akkor készíts magadról szelfit Big Peat napszemüvegben!

Az általunk legjobbnak tartott fotó tulajdonosa, valamint a legtöbb facebook like-ot kapó fotó alkotója értékes nyereményben részesül.

Ha még nincs Big Peat napszemüveged, akkor kérd tőlünk és mi ingyen odaadjuk neked (a készlet erejéig), csak az esetleges szállítás költségét kell állnod (vagy a boltban átvenni), és azt garantálnod, hogy fotót is küldesz pályázatunkra.

Eredményhirdetés: 2017.április 24. hétfőn a Good Spirit Bárban a Douglas Laing Napon.

   

 

        -  Küldj be 2017. április 03. és 23. között olyan szelfit, ahol Big Peat napszemüvegben vagy. Előny, ha van a fotón egy üveg Big Peat is:)

       - A fotókat facebook-on fogjuk közzétenni, és a like-ok alapján hirdetjük meg a közönség díjast (nyereménye: Big Peat Díszdobozban), a fődíj (Big Peat Karácsonyi kiadás 2015) nyertesét pedig a WhiskyNet csapata fogja kiválasztani.

-    A pályázaton csak 18 éven felüliek vehetnek részt!

-  A pályázók a fotó megküldésével együtt elfogadják a kiírási feltételeket, ami szerint hozzájárulnak, hogy a fotókat a szerző feltüntetésével (vagy külön kérés esetén anélkül) a WhiskyNet közzétegye a facebook- és weboldalán, hírlevelében.

-   A fotókat a jatek@whiskynet.hu e-mail címre várjuk, 2017. április 23-án 24:00-ig. Eredményhirdetés: 2017. április 24., a Good Spirit Bárban a Douglas Laing napon.

-   Obszcén, gusztustalan, illetve az italozás negatív oldalát (értsd részegség) ábrázoló képet, nem kérünk, és azokat Nem értékeljük!    

Legújabb termékek
Kevert, kevert maláta whisky. Bemutatkozik az Ian Macleod.
6.000 Ft
[position_4]
[position_3]
Nevét a forrás állandó, 22°C körüli hőfokáról kapta.
790 Ft
[position_4]
[position_3]

Tökéletes egy jó étkezéshez: az elejétől a desszertig. Karakterét a kalcium és fluorid határozza meg, íze felejthetetlen, hisz esetében a víznek van íze!

790 Ft
[position_4]
[position_3]