Ön itt jár: > Kezdőlap > A Whiskyről

A Whiskyről

Minden élvezeti cikk fogyasztásának legalább két minőségi szintje van, úgy mint maga az élvezet, a konzumálás, majd egy lényegesen magasabb minőségi szint, a megértés, az elmélyülés szintje.

A whiskyt - mint minden más különleges italt, vagy ételt - természetesen lehet pusztán 'fogyasztani', vagy ajándékba vásárolni, kínálni. De milyen más az a helyzet, amikor az élvezetünk tárgyát megismerhetjük, magunkévá tehetjük annak finomságait, szakmai trükkjeit, apró részleteit, titkait.

Ez a tudás nemcsak önmagában érdekes, de alkalmat teremthet arra is, hogy ezeket az ismereteinket megosszuk barátainkkal, ezáltal még élvezetessebbé varázsolva egy közösen eltöltött estét ...

Legújabb termékek
Kevert, kevert maláta whisky. Bemutatkozik az Ian Macleod.
6.000 Ft
[position_4]
[position_3]
Nevét a forrás állandó, 22°C körüli hőfokáról kapta.
790 Ft
[position_4]
[position_3]

Tökéletes egy jó étkezéshez: az elejétől a desszertig. Karakterét a kalcium és fluorid határozza meg, íze felejthetetlen, hisz esetében a víznek van íze!

790 Ft
[position_4]
[position_3]